De Keyser
Logo Logo

Voorzieningen: alles om de hoek

De Keyser is een dorpsuitbreiding. De nieuwbouwhuizen worden gebouwd tegen de bestaande bebouwing van de Rijperweg en de Middenweg. Bewoners van De Keyser lopen dus met een paar minuten naar het dorpscentrum. Ook alle (zorg)voorzieningen in het dorp zijn lopend of met de fiets te bereiken. Voor een dorp als Middenbeemster is het voorzieningenniveau hoog.

Winkelen

In het dorpscentrum van Middenbeemster vind je een aantal winkels zoals een supermarkt, de slager, de bakker, een drogisterij en een kledingwinkel. 

Uit eten

Uit eten kan natuurlijk in Purmerend of richting De Rijp. Maar thuis in het dorp is het net zo leuk. In de sfeervolle ‘huiskamer’ van ‘t Beemster Spijshuis eet je de lekkerste pannenkoeken en bij het chique Heerenhuis kun je heerlijk dineren en loungen. Verder zijn er in het dorp een chinees, een snackbar en ook in Café De Oude Munt is altijd iets leuks te doen. 

Verenigingsleven

Zoals het een echt dorp betaamt, heeft Middenbeemster een rijk verenigingsleven en is de sociale samenhang groot. Dorpsbewoners weten elkaar geregeld te vinden. De voetbalvereniging is populair, maar je kunt in het dorp ook tennissen, golfen, handballen, koersballen en ouderwets steenwerpen. 

Cultuur

Voor een film, een try-out van aanstormend talent of een kinderactiviteit, ga je naar Cultureel centrum Onder de Linden. In de zomermaanden wordt geregeld wat leuks georganiseerd ‘Muziek aan de Middenweg’ is slechts een voorbeeld.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?