Bezwaar omgevingsvergunning deelplan 6 en 7 fase 1 ongegrond verklaard!

14 april '23

Goed nieuws! De hoorcommissie van de gemeente Purmerend heeft uitspraak gedaan over de ingediende bezwaren op de omgevingsvergunning voor deelplan 6 en 7 fase 1. De bezwaren zijn ongegrond verklaard. Dit is een belangrijke stap in het verkoopproces van het laatste deelplan in project De Keyser. 

Wat betekent dit verder?

Nu de hoorcommissie uitspraak heeft gedaan, is de nieuwe beroepstermijn van 6 weken ingegaan. Wij verwachten eind mei te weten of de omgevingsvergunning onherroepelijk is geworden. Uiteraard plaatsen wij een update als er meer bekend is. 

image alt

Interesse?

In de eerste fase van deelplan 6 en 7 komen in totaal 35 woningen, waaronder 10 hoekwoningen, 11 tussenwoningen en 14 semibungalows. Er zijn nog een aantal woningen te koop in deze fase.

Heb jij interesse in een woning in De Keyser? Vraag dan direct een optie aan via de website. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Optie aanvragen' te klikken. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt als je dat nog niet eerder hebt gedaan. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen.

Bekijk woningaanbod
  Vragen? Neem contact met ons op
  Bekijk het woningaanbod