Planning nieuwbouw De Keyser

Nieuwbouwplan De Keyser is een dorpsuitbreiding van Middenbeemster. Er komen hier uiteindelijk zo'n 590 nieuwbouwwoningen, tegen de bestaande bebouwing van de Rijperweg en de Middenweg aan. Geen massale nieuwbouw, maar kleinschalig en met een mooie mix van verschillende woningtypes in allerlei prijsklassen. Van hoek- en rijwoningen tot aan semi-bungalows, 2-onder-1 kap woningen en vrijstaande woningen. Voor bijna iedere woonwens is in De Keyser ruimte.

Deelplan 9

Na de deelplannen 5 en 8 (de bouw daarvan is in volle gang) is deelplan 9 in verkoop gegaan. De Keyser deelplan 9 bestaat uit totaal 29 woningen, waaronder vrijstaande woningen, 2 onder 1 kap woningen en semibungalows. De bouw van deelplan 9 start in maart 2022 en de verwachte oplevering van is eind 2023.


Huren in De Keyser

Ben je op zoek naar een huurwoning in dit prachtige nieuwe stukje Middenbeemster? Er komen ook huurwoningen in het nieuwbouwplan De Keyser. De verhuurder van deze woningen wordt de Wooncompagnie. Zodra er meer informatie over de huurwoningen bekend is, vind je het laatste nieuws op de website. Wil je via onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden? Laat dan onderaan deze pagina je gegevens achter. 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wil jij hier wonen? Bekijk de omgeving