Planning De Keyser

In De Keyser, het nieuwbouwplan in Middenbeemster, realiseren we circa 550 woningen. Er zijn inmiddels ongeveer 500 woningen gebouwd en opgeleverd. De laatste 2 deelplannen, deelplan 6 en 7, zijn op dit moment in verkoop en er zijn nog woningen beschikbaar. De bouw is gestart en de oplevering is rond Q2 2025. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de nieuwbouwplanning van De Keyser.

Deelplan 6 en 7 in verkoop

Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken, artist impressions en de prijzen. Je kunt op vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

 

Bekijk beschikbaar aanbod

Prognose start bouw en oplevering

De aannemer is gestart met de bouw van de 64 woningen in Middenbeemster. Als alles volgens planning verloopt, krijgen de 1e bewoners in Q2 2025 de sleutel van hun nieuwbouwwoning. De laatste woningen worden in Q4 opgeleverd. Aan deze prognose kunnen geen rechten worden ontleend, omdat deze ook afhankelijk is van onvoorziene zaken als hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven. De aannemer houdt je op de hoogte van de planning via de nieuwsbrief.

  Bekijk de woningen
  Lees het laatste nieuws