Planning nieuwbouw De Keyser

Nieuwbouwplan De Keyser is een dorpsuitbreiding van Middenbeemster. Er komen hier uiteindelijk zo'n 590 nieuwbouwwoningen, tegen de bestaande bebouwing van de Rijperweg en de Middenweg aan. Geen massale nieuwbouw, maar kleinschalig en met een mooie mix van verschillende woningtypes in allerlei prijsklassen. Van hoek- en rijwoningen tot aan semi-bungalows, 2-onder-1 kap woningen en vrijstaande woningen. Voor bijna iedere woonwens is in De Keyser ruimte.

Deelplan 6 en 7

We nemen deze deelplannen in 2 fases in verkoop. De verkoop van de eerste fase is gestart en bestaat uit 35 rijwoningen en semibungalows. De 40 woningen in fase twee volgen eind dit jaar en bestaan uit tweekappers, vrijstaande woningen en 10 rijwoningen volledig uitgevoerd in houtbouw. Zowel fase 1 als fase 2 worden gelijktijdig in uitvoering genomen. 

Deelplan 9

De 29 woningen uit dit deelplan zijn momenteel in aanbouw en worden naar verwachting eind 2023 opgeleverd.

Huren in De Keyser

Ben je op zoek naar een huurwoning in dit prachtige nieuwe stukje Middenbeemster? Er komen ook huurwoningen in het nieuwbouwplan De Keyser. De verhuurder van deze woningen wordt de Wooncompagnie. Zodra er meer informatie over de huurwoningen bekend is, vind je het laatste nieuws op de website van de Wooncompagnie. 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wil jij hier wonen? Bekijk de omgeving