Bouw De Keyser deelplan 6 en 7 officieel van start

7 mei '24

Een bijzonder moment voor De Keyser deelplan 6 en 7, want de bouw is officieel van start gegaan! Tijdens een feestelijke bijeenkomst werden de eerste palen in de grond geslagen door de wethouder, kopers en de ontwikkelingsmanager van BPD. Daarna volgde een geslaagd kopersevenement in de Keyserkerk, waar buren elkaar konden ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje.

image alt

58 woningen verkocht

Inmiddels zijn er al 58 woningen verkocht in deelplan 6 en 7. Het grootste deel van de kopers komt uit Purmerend, Amsterdam en Middenbeemster. In de wijk is er een mooie mix aanwezig van alleenstaanden en gezinnen met óf zonder kinderen. De meeste kopers bevinden zich in de leeftijdscategorie van 55 tot 65 jaar, gevolgd door kopers van 25 tot 35 jaar en 45 tot 55 jaar.

image alt

Ook wonen in De Keyser? Er zijn nog enkele woningen vrij!

Zie jij jezelf ook wonen in deelplan 6 of 7? Dat kan! Er zijn namelijk nog enkele woningen beschikbaar. Aangezien de bouw al is gestart, hoef je minder lang te wachten tot je nieuwbouwwoning wordt opgeleverd. Kijk snel bij het woningaanbod welke woningen er nog vrij zijn.

Bekijk woningaanbod
Wanneer kan ik er gaan wonen? Bekijk de planning
Bekijk de woningen in Deelplan 6 en 7 Woningen