De definitieve beelden zijn af!

20 september '19

Wow! Wat zijn de definitieve beelden van deelplan 5 van De Keyser In de Middenbeemster mooi geworden. Heb je ze al gezien?

Bekijk deelplan 5

Lang verwacht

We hebben er allemaal lang op gewacht. Sinds het voorjaar konden wij alleen algemene afbeeldingen van de woningtypen laten zien, maar nu is het dan zover. De definitieve impressies staan op de website, compleet met alle 69 bouwnummers, plattegronden én de gevelbeelden! Zo kun je van echt iedere woning precies in detail zien hoe deze er over een tijdje uit ziet bij de oplevering. We gaan eind september met De Keyser deelplan 5 in verkoop. De exacte datum hou je nog even van ons tegoed, net als de verkoopstukken en de prijzen van de woningen. Op het moment dat de verkoop start is alles compleet zodat jij een goed beeld hebt van jouw favoriete woning(en).

Mijn Eigen Huis gaat tijdelijk dicht

Omdat in De Keyser de woningen bij gemeente Beemster worden toegewezen, is je Mijn Eigen Huis-account tijdens de verkoopperiode van 30 september tot en met 18 oktober 2019 niet bereikbaar. Zodra de toewijzing is afgerond, kun je weer inloggen in jouw account.

Waar ligt jouw favoriete bouwnummer?

Ook op de interactieve kavelkaart zijn alle bouwnummers nu terug te vinden. Heb je al gezien waar jouw favoriete bouwnummer ligt? Omdat deelplan 5 een langgerekt gebied is, vallen er bouwnummers 'buiten beeld'. De kaart kun je verslepen om deze bouwnummers zichtbaar te maken.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Nieuwsgierig? Kom sfeer proeven