De verkoop van deelgebied 5 start binnenkort

28 augustus '19

Het is al een tijdje stil rond deelgebied 5, maar we hebben prachtig nieuws. Binnenkort start de verkoop van de 69 woningen in dit deel van De Keyser!

Nog heel even wachten...

Wij verwachten eind september de verkoop van deelplan 5 te kunnen starten. De aannemer en de architect zijn net terug van de bouwvakantie, maar achter de schermen alweer druk in de weer zodat wij binnenkort alle bouwnummers en de definitieve impressies kunnen tonen. De prijzen, plattegronden en verkoopstukken volgen daarna in de aanloop naar de start verkoop.

image alt

Zo ben je goed voorbereid

Wil jij graag wonen in dit nieuwe stuk van De Keyser? Dan zijn er nu al een aantal stappen die je kunt zetten om je goed voor te bereiden op de start verkoop.

De eerste stap is het klikken op de 'Houd me op de hoogte'-button bij het woningtype van je voorkeur en het aanmaken van een Mijn Eigen Huis-account. Zo word je via digitale nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen richting de start verkoop. Denk hierbij aan een bericht als de prijzen per bouwnummer bekend zijn gemaakt, de definitieve impressies op de site zijn gezet of als de datum van de start-verkoop bekend wordt gemaakt. En dat zijn toch berichten die je niet wilt missen!

Bekijk het aanbod

Mijn Eigen Huis gaat tijdelijk dicht

De toewijzing van de 69 woningen van deelplan 5 in De Keyser, wordt door Gemeente Beemster verricht. Om deze reden is de Mijn Eigen Huis-omgeving tijdelijk afgesloten tijdens de inschrijfperiode. Na de toewijzing kun je weer inloggen in je persoonlijke account. Wat exact de inschrijfperiode wordt is nog niet bekend. Toch is het wel belangrijk om een persoonlijk account aan te maken. Wil je weten waarom?

Bekijk de voordelen van Mijn Eigen Huis
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Welk woningtype is jouw favoriet? Bekijk ze allemaal