De verkoop van deelgebied 8 start binnenkort

23 juli '20

Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen van De Keyser deelplan 8. Naar verwachting start de verkoop medio augustus. De toewijzing van de Keyser deelplan 8 loopt weer via Gemeente Beemster. Let daarbij op het volgende...

Toewijzing door Gemeente Beemster

De toewijzing van de 58 woningen van deelplan 8 in De Keyser, wordt door Gemeente Beemster verricht. De inschrijving voor de woningen loopt daarom via een extern formulier. Wanneer de verkoop start geef je je 10 voorkeuren door via dit formulier. Iedereen kan zich voor dit plan inschrijven. Vergeet niet je registratienummer te vermelden bij het inschrijven. De mensen die zich geregistreerd hebben bij de Gemeente Beemster als woningzoekende krijgen namelijk voorrang.

Zodra de verkoop start delen wij dit formulier met je via de website.

Mijn Eigen Huis gaat tijdelijk dicht

Doordat de toewijzing van de woningen deelplan 8 in De Keyser, door Gemeente Beemster wordt verricht is de Mijn Eigen Huis-omgeving afgesloten tijdens de inschrijfperiode. Na de toewijzing kun je weer inloggen in je persoonlijk account. Wat exact de inschrijfperiode wordt is nog niet bekend. Toch is het wel belangrijk om een persoonlijk account aan te maken. Wil je weten waarom? Dat lichten we verder toe op de woning kopen pagina.

Woning kopen
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Welk woningtype is jouw favoriet? Bekijk ze allemaal