Deelplan 6 en 7 fase 1 nu in verkoop

4 oktober '22

De 35 woningen van De Keyser deelplan 6 en 7 fase 1 zijn nu in verkoop. Alles wat je nodig hebt staat online bij het woningaanbod. Staat jouw droomhuis hier? Geef dan nu je voorkeuren door!

image alt

Verkoopstukken online beschikbaar

Alle verkoopstukken die je nodig hebt om de keuze voor jouw droomwoning te kunnen maken, zijn nu online beschikbaar. Deze vind je onder de tab Downloads bij de woningen. De toewijzing van de 35 woningen van deelplan 6 en 7 fase 1 wordt door Gemeente Beemster verricht. Daarom is je Mijn Eigen Huis-account tijdens de verkoopperiode vanaf 4 oktober 10.00 uur tijdelijk niet bereikbaar. Zodra de woningen uiterlijk op 20 oktober 10.00 uur zijn toegewezen, kun je weer in je persoonlijke account inloggen. De verkoopstukken zijn dan ook vanuit je Mijn Eigen Huis Account te downloaden.

Bekijk de woningen

Het verkoopproces stap voor stap

De verkoop van de Keyser deelplan 6 en 7 fase 1 is volledig online. Op de start-verkooppagina leggen we je stap voor stap uit hoe dat in zijn werk gaat. Hier vind je ook de link naar het inschrijfformulier. Deze link werkt alleen tijdens de verkoopperiode van 4 oktober 2022 tot en met 10 oktober 2022 10:00 uur. Meer weten over online kopen? Lees ook eens de servicepagina Woning kopen.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Geef nu je voorkeuren door! Bekijk alle woningen van deelplan 9