Deelplan 6 en 7 fase 2 nu in verkoop

6 december '22

De laatste 40 woningen van De Keyser deelplan 6 en 7 fase 2 zijn nu in verkoop. Alles wat je nodig hebt staat online bij het woningaanbod. Staat jouw droomhuis hier? Geef dan nu je voorkeuren door!

image alt

Verkoopstukken online beschikbaar

Alle verkoopstukken die je nodig hebt om de keuze voor jouw droomwoning te kunnen maken, zijn nu online beschikbaar. Deze vind je onder de tab Downloads bij de woningen. De toewijzing van de 40 woningen van deelplan 6 en 7 fase 2 wordt door Gemeente Beemster verricht. Daarom is je Mijn Eigen Huis-account tijdens de verkoopperiode vanaf 6 december 10.00 uur tijdelijk niet bereikbaar. Zodra de woningen zijn toegewezen, kun je weer in je persoonlijke account inloggen. Dit is naar verwachting net voor de Kerst. De verkoopstukken zijn dan ook vanuit je Mijn Eigen Huis Account te downloaden.

Bekijk de woningen

Het verkoopproces stap voor stap

De verkoop van de Keyser deelplan 6 en 7 fase 2 is volledig online. Op de start-verkooppagina leggen we je stap voor stap uit hoe dat in zijn werk gaat. Hier vind je ook de link naar het inschrijfformulier. Deze link werkt alleen tijdens de verkoopperiode van 6 december 2022 tot en met 12 december 2022 17:00 uur. Meer weten over online kopen? Lees ook eens de servicepagina Woning kopen.

image alt

Woonconfigurator

Om je extra inzicht te geven in De Keyser deelplan 6 en 7 fase 2, hebben we voor deze fase een woonconfigurator voor je ontwikkeld. Dit geeft je de mogelijkheid om door de wijk te lopen en de woningen te bekijken. Ook van binnen! Zoek jouw favoriete woning, selecteer deze en bekijk het in 3D. Bekijk elke woonlaag apart of draai om het huis heen, zodat je de buitenkant kunt bekijken. Je kunt zelfs al bekijken hoe de zon iedere dag van het jaar boven je woning en tuin staat. Hoe bijzonder is dat! Dus klik en laat je verrassen.

Naar de woonconfigurator
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Geef nu je voorkeuren door! Bekijk alle woningen van deelplan 9