Deelplan 8 voor de Keyser komt eraan

16 juni '20

Goed nieuws! Er komt een nieuw deelplan aan voor de Keyser in de Middenbeemster. Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt om alles gereed te krijgen. 

Welk woningtype heeft jouw voorkeur?

In de nieuwe fase komen in totaal 58 nieuwbouwwoningen. Er zijn verschillende types: 2 onder 1 kapwoningen, tussenwoningen, vrijstaande woningen, hoekwoningen en semi bungalows. De eerste schetsen van de woningen zijn nu te bekijken onder het woningaanbod. Misschien komen de woningen je al bekend voor: in de vorige fase zijn er namelijk een aantal soortgelijke woningen in verkoop gegaan.

Blijf op de hoogte

In de komende weken komen we met meer informatie, waaronder de definitieve start verkoopdatum. Houd de website en social media dus goed in de gaten. Ondertussen kun je je alvast voorbereiden op de verkoop. Wil je meer informatie over het aanbod, ga naar de site en laat je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woningtypes. Je ontvangt dan als eerste de nieuwste informatie over die woning, zoals de prijzen, de plattegronden en de ligging van de woningen. Ook krijg je bericht als de verkoop daadwerkelijk start.

Inloggen of account aanmaken
Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Nieuwsgierig geworden? Bekijk deelplan 8