Deelplan 9 De Keyser 100% verkocht!

13 januari '22

Een fantastisch begin van het jaar: De Keyser Deelplan 9 is 100% verkocht! Op 28 september vorig jaar startte de verkoop en nu, in januari 2022, hebben alle woningen officieel een koper. In maart 2022 start Aannemingsbedrijf KBK Bouw B.V. met de bouw. Nog even en dan leven de gelukkige eigenaren hier de droom.

Een nieuw thuis

Deelplan 9 in de Middenbeemster telt in totaal 29 woningen. In deze wijk met vrijstaande huizen, semi-bungalows en 2 onder 1 kapwoningen heerst straks een fijne dorpse sfeer die past bij het karakter van de Beemster. Alle huizen hebben een ruim kavel en veel vierkante meters binnen, variërend van 132 tot 171 m2. Maar écht luxe zijn de kant-en-klare tuinen die Spaansen voor zijn rekening neemt. Dat is vanaf dag één lekker vertoeven buiten.

image alt

Naar de notaris

Alle kopers hebben een uitnodiging ontvangen om de akte van levering en - indien van toepassing - de hypotheekakte te laten passeren bij projectnotaris Abma Schreurs. De eerste kopers zijn al geweest, maar nog niet iedereen. Heb jij nog geen afspraak staan? Plan die dan snel in. Nadat alles bij de notaris is afgewikkeld, ben je officieel eigenaar van de woning. En dan: tijd om het glas te heffen. Proost!

Namens BPD Ontwikkeling nogmaals gefeliciteerd aan alle kopers.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wonen in de Middenbeemster? Lees meer over de locatie