Nog enkele woningen beschikbaar, fijne jaarwisseling!

22 december '22

Goed nieuws! Er zijn nog een aantal woningen van De Keyser deelplan 6 en 7 fase 1 en 2 beschikbaar. Stel je eens voor, omringd worden door graslanden, akkers, bollenvelden, molens en statige stolpboerderijen. En tóch dat dorpse gevoel en de gezelligheid ervaren in De Keyser. Heerlijk authentiek landelijk wonen in een nieuw huis. Wie weet woon jij in het nieuwe jaar wel in jouw droomwoning.

image alt

Deelplan 6 en 7 fase 1 bijna uitverkocht!

De Keyser deelplan 6 en 7 bestaat uit 75 woningen en inmiddels is de verkoop van beide fases gestart. Een mooie mix van verschillende woningtypes in allerlei prijsklassen. Van hoek- en rijwoningen tot aan semi-bungalows, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen. De verkoop gaat hard! In fase 1 zijn nog maar 6 woningen beschikbaar: 1 hoekwoning, 2 semi-bungalows en 3 tussenwoningen. Gelukkig is er nog een fase 2 met houtbouw rijwoningen, vrijstaande woningen en 2-onder-1-kapwoningen. Ook in deze fase zijn er nog een aantal woningen beschikbaar. Interesse? Vraag dan nu een optie aan op de site.

Bekijk de woningen
image alt

Vind je favoriete huis

Rustig wonen in een kindvriendelijke wijk mét ruimte in huis? Als dat op je wensenlijstje staat, dan is één van deze woningen iets voor jou. We maken het je nog makkelijker met de woonconfigurator. Hiermee kun je door de wijk lopen en de woningen stuk voor stuk bekijken. Van buiten én van binnen, in 3D. Voor bijna iedere woonwens is in De Keyser ruimte. Benieuwd of je ’s ochtends zon hebt in je tuin of juist aan het einde van de middag? Met onderstaande link kom je erachter.

Naar de woonconfigurator
image alt

Gelukkig nieuwjaar!

Nog een paar dagen en dan wordt het weer aftellen en proosten op een gloednieuw jaar. Misschien pop je wel de laatste fles champagne in je oude huis met oud en nieuw. En woon je binnenkort in jouw nieuwe droomhuis in De Keyser. Let op: op 1 januari 2023 zijn we gesloten, maar uiteraard staan we daarna weer op de gebruikelijke openingstijden klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wij wensen iedereen een voorspoedig en gezond 2023!

Hoe werkt het precies? Woning kopen in De Keyser
Deelplan 6 en 7 Kies jouw favoriete woning