Kom je ook naar het verkoopevenement van De Keyser?

13 juni '23

Donderdag 22 juni ben je van 17.00 tot 19.00 uur van harte welkom in de Keyserkerk. Dit is dé gelegenheid om je te laten informeren over de laatste beschikbare woningen in De Keyser, terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht vanaf de toren van de kerk. Tijdens het evenement kun je al je vragen stellen aan de makelaar, aannemer en Rabobank.

Geïnteresseerd en komen jullie ook? Meld je dan hieronder even (geheel vrijblijvend) aan.

Adres Keyserkerk: Middenweg 148 in Middenbeemster

Meld je aan!

Over De Keyser Deelplan 6 en 7

Deelplan 6 en 7 bestaan uit diverse typen eengezinswoningen: hoek- en tussenwoningen, tweekappers, levensloopbestendige woningen én vrijstaande woningen.

Mocht je nog niet bekend zijn met ons project De Keyser – het project ligt aan de rand van het dorp Middenbeemster, onderdeel van UNESCO werelderfgoed. De Keyser is een gezellige woonbuurt, die staat voor ‘dorps wonen’: je ontmoet er buurtgenoten en geniet er van rust, ruimte, groen en water. De opzet van het plan is typisch ‘des Beemsters’, met polder- en waterwegen die de hoofdverdeling bepalen.

In deze nieuwbouwwijk zijn op dit moment de laatste twee deelplannen 6 en 7 in verkoop. Dit is dé laatste kans om een woning in dit prachtige project te bemachtigen!

image alt

Nog woningen vrij

Na deelplan 6 en 7 komt er geen nieuw aanbod meer in De Keyser. Heb jij interesse in een woning in dit prachtige nieuwe stukje Middenbeemster? Wacht dan niet langer en bekijk de aller, allerlaatste beschikbare woningen.

Droomhuis gevonden? Vraag dan direct een optie aan. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Optie aanvragen' te klikken. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt (als je dat nog niet eerder hebt gedaan). Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen.

Bekijk het beschikbare woningaanbod
Neem contact met ons op Vragen?
Wonen in de Middenbeemster? Deelplan 6 en7