Maak kennis met de makelaar

16 september '19

Eind deze maand starten we met de verkoop van de 69 woningen van De Keyser deelgebied 5. Tijdens de verkoopperiode kun je bij de verkopende makelaars terecht voor alle vragen over de woningen van deze nieuwe fase in de Middenbeemster.

image alt

Jouw aanspreekpunt

Voor alle vragen over de woningen van De Keyser deelplan 5 of het verkoopproces kun je bij één van de volgende 2 makelaars terecht:

  • Sopar Makelaars aan de Nieuwstraat 74-78 in Purmerend
  • Hoekstra en Van Eck Nieuwbouwwinkel Waterlandlaan 88 in Purmerend

Liever telefonisch contact of e-mailen? Dan kun je Sopar bereiken via 0299 420 097 of [email protected] en Hoekstra en Van Eck via 0299 200 003 of [email protected].

De koffie staat klaar

Indien je na de verkoopperiode een optie op één van de 69 woningen hebt gekregen, komt er veel op je af. Daarom word je na het verkrijgen van een optie voor een gesprek bij de makelaar uitgenodigd. Daar krijg je alle informatie over jouw toekomstige woning. Ook de koop- en aanneemovereenkomst teken je op het kantoor van Sopar of Hoekstra en Van Eck. Je staat er dus zeker niet alleen voor als je kiest voor het kopen van een nieuwbouwwoning via BPD. Heb je nu al een vraag over bijvoorbeeld de verkoop van je huidige woning, maak dan snel een afspraak met Sopar of Hoekstra en Van Eck. De koffie staat altijd klaar!

Meer weten? Ook BPD helpt je graag verder
Al een idee welk type woning het wordt? Bekijk de woningtypen van deelplan 5