Nieuw woningaanbod: De Keyser deelplan 6 en 7

26 juli '22

We hebben goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een nieuwbouwwoning in Middenbeemster. Er komt weer een nieuwe fase aan in De Keyser, namelijk de eerste fase van deelplan 6 en 7. Naar verwachting gaan de eerste 35 woningen dit najaar in verkoop. Wil je deze kans niet missen? Meld je dan snel aan als belangstellende voor deze nieuwe fase!

Bekijk het nieuwe woningaanbod

Meld je aan voor het woningtype van je voorkeur

In de eerste fase van deelplan 6 en 7 van De Keyser komen in totaal 35 woningen, waaronder 10 hoekwoningen, 11 tussenwoningen en 14 semi-bungalows. De schetsen geven je al een eerste indruk van de woningen, ons bureau is achter de schermen hard aan het werk aan de gedetailleerde artist impressions. Zodra deze klaar zijn, zetten we ze uiteraard direct op de website. Heb jij al een voorkeur voor een specifiek woningtype? Wacht dan niet langer en laat je NAW gegevens achter bij het woningtype van jouw voorkeur. Daar klik je op de button 'Aanmelden projectfase'. Met onze digitale nieuwsbrieven brengen we je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen richting de start verkoop.

Planning

Deelplan 6 en 7 bestaan in totaal uit 75 woningen en zijn op dit moment in voorbereiding. De eerste fase bestaat uit 35 rijwoningen en semibungalows en naar verwachting start de verkoop van deze fase in Q4. De verkoop van de tweede fase volgt later dit jaar en bestaat uit nog is 40 woningen.

Een woning kopen Hoe werkt dat eigenlijk?
Benieuwd? Bekijk het nieuwe woningaanbod