Nieuw woningaanbod: De Keyser deelplan 6 en 7 fase 2

21 oktober '22

We hebben goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een nieuwbouwwoning in Middenbeemster. Er komt nieuw aanbod in De Keyser aan, namelijk de tweede fase van deelplan 6 en 7. Naar verwachting gaan de 40 woningen december dit jaar in verkoop. Wil je deze kans niet missen? Meld je dan snel aan als belangstellende voor deze nieuwe fase!

Bekijk het nieuwe woningaanbod

Meld je aan voor het woningtype van je voorkeur

In de tweede fase van deelplan 6 en 7 van De Keyser komen in totaal 40 woningen, waaronder 10 tweekappers, 4 tussenwoningen, 4 hoekwoningen en 21 vrijstaande woningen. De schetsen geven je al een eerste indruk van de woningen, ons bureau is achter de schermen hard aan het werk aan de gedetailleerde artist impressions. Zodra deze klaar zijn, zetten we ze uiteraard direct op de website. Heb jij al een voorkeur voor een specifiek woningtype? Wacht dan niet langer en laat je NAW gegevens achter bij het woningtype van jouw voorkeur. Daar klik je op de button 'Aanmelden projectfase'. Met onze digitale nieuwsbrieven brengen we je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen richting de start verkoop.

Planning

Deelplan 6 en 7 bestaan in totaal uit 75 woningen. De verkoop van de eerste fase is gestart en bestaat uit 35 rijwoningen en semibungalows. De laatste fase bestaat uit 40 rijwoningen, vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen en gaat naar verwachting eind dit jaar in verkoop.

Een woning kopen Hoe werkt dat eigenlijk?
Benieuwd? Bekijk het nieuwe woningaanbod