Nieuw woningaanbod: De Keyser deelplan 9

12 augustus '21

We hebben goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een nieuwbouwwoning in de Middenbeemster. Er komt weer een nieuwe fase aan in De Keyser, namelijk deelplan 9. Naar verwachting gaan de 29 woningen in deze fase dit najaar in verkoop. Wil je deze kans niet missen? Meld je dan snel aan als belangstellende voor deze nieuwe fase!

Bekijk het nieuwe woningaanbod

Meld je aan voor het woningtype van je voorkeur

In deelplan 9 van De Keyser komen 9 vrijstaande woningen, 8 stuks 2 onder 1 kapwoningen en 12 semi-bungalows in 2 varianten; met of zonder een garage. De schetsen geven je al een eerste indruk van de woningen, ons bureau is achter de schermen hard aan het werk aan de gedetailleerde artist impressions. Zodra deze klaar zijn, zetten we ze uiteraard direct op de website. Heb jij al een voorkeur voor een specifiek woningtype? Wacht dan niet langer en laat je NAW gegevens achter bij het woningtype van jouw voorkeur. Daar klik je op de button 'Aanmelden projectfase'. Met onze digitale nieuwsbrieven brengen we je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen richting de start verkoop.

Waar komt deelplan 9?

Als je interesse hebt in deze nieuwe fase in De Keyser, dan wil je natuurlijk ook weten waar deelplan 9 komt. Want nieuwbouwplan De Keyser is inmiddels al een flink uitgestrekt gebied aan het worden. Op onderstaande kaart is de ligging van het nieuwste deelplan aangegeven. 

Een woning kopen Hoe werkt dat eigenlijk?
Benieuwd? Bekijk het nieuwe woningaanbod