Nog enkele woningen in De Keyser beschikbaar

29 februari '24

De verkoop van De Keyser deelplan 6 en 7 verloopt voorspoedig. Inmiddels is bijna 70% van de 75 woningen verkocht en wist je dat de bouw deze maand start? In deze update vertellen we je meer over de verkoopstand, oplevering van de woningen en het nog beschikbare aanbod. Lees snel verder.

image alt

Verkoopstand De Keyser deelplan 6 en 7

De Keyser deelplan 6 en 7 bestaat uit totaal 75 woningen. De verkoop van deze fase loopt voorspoedig. Inmiddels is bijna 70% verkocht en gaat de bouw van de 75 woningen in maart 2024 starten. De verwachtte oplevering van de eerste woningen is begin 2025. Woon jij straks ook in deze kleinschalige, gevarieerde en dorpse wijk op een prachtige plek in Middenbeemster? Er zijn nog enkele woningen vrij. Nu een woning kopen betekent zekerheid dat de bouw van jouw droomwoning dit jaar start. Ga naar het woningaanbod en neem direct een optie op jouw favoriete woning.

Bekijk het woningaanbod

Vrijstaande woning uitgelicht

Stel je eens voor: wonen in een prachtige woning in een van de mooiste plekjes in de Middenbeemster, waar je iedere dag geniet van het water en het groen om je heen. Zie je het al voor je? In De Keyser worden die dromen werkelijkheid. Ervaar zelf het ultieme buitenleven omgeven door rust en vrijheid in de onderstaande animatievideo van de vrijstaande woning.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!
Wat is jouw favoriete woning? Bekijk alle woningen