6 april 2024

Openhuizenroute in Middenbeemster

Op zaterdag 6 april 2024 tussen 11.00 en 15.00 uur ben je van harte welkom. De route start op het kantoor van Sopar Makelaars aan de Nieuwstraat 74-78, Purmerend. Aanmelden is niet nodig!

Kom langs tijdens de NVM Open Huizen Dag

25 maart '24

Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt of heb je je oog al laten vallen op een woning in De Keyser Deelplan 6 en 7? Dan is het mogelijk om tijdens de NVM Open Huizen Dag kennis te maken met het project en de nog beschikbare woningen. Op 6 april ben je tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom op het kantoor van Sopar Makelaars. Laat je geheel vrijblijvend informeren over de voordelen van het kopen van een nieuwbouwwoning in Middenbeemster.

image alt

Zet in je agenda!

Heb je vragen over de woningen of wil je jouw woonwensen met ons bespreken? Er staan professionals voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. We ontvangen je graag op het makelaarskantoor van Sopar Makelaars. Het is mogelijk om je auto te parkeren in de garage tegenover het makelaarskantoor. Zet de datum en tijd alvast in je agenda en kom die dag gezellig langs. De koffie staat klaar!

  • Zaterdag 6 april 2024
  • 11.00 - 15.00 uur
  • Nieuwstraat 74-78, Purmerend

Volgend jaar wonen in De Keyser Deelplan 6 en 7

Wil je volgend jaar de sleutel ontvangen van je nieuwe woning? Dat kan! Er zijn nog enkele woningen te koop in De Keyser Middenbeemster die volgend jaar nog worden opgeleverd. Laat ons weten in welke woning je geïnteresseerd bent. We vertellen je er graag alles over!

Tips

Een goede voorbereiding is het halve werk! 

  • Ben jij op de hoogte van wat je kan lenen voor jouw droomwoning? Bij de Rabobank kan je online zelf jouw leencapaciteit berekenen of maak een afspraak voor een kosteloos oriënterend gesprek met een adviseur.
  • Bedenk van tevoren welke huizen je wilt bekijken. Stippel zo nodig vast je route uit. 
  • Heb je vragen? Schrijf ze op en neem ze mee. Op locatie zal iemand aanwezig zijn die jouw vragen kan beantwoorden of je kan doorverwijzen naar de juiste persoon. 
Wanneer kan ik er gaan wonen? Bekijk de planning
Bekijk de woningen in Deelplan 6 en 7 Woningen