De omgevingsvergunning van het laatste deelplan is onherroepelijk!

25 mei '23

Hoera! Er zijn geen verdere bezwaren binnengekomen op Deelplan 6 en 7 van De Keyser. Er is geen gebruik gemaakt van de beroepstermijn van 6 weken. Dat houdt in dat de omgevingsvergunning van het laatste deelplan in de Middenbeemster nu echt onherroepelijk is. En dat is fantastisch nieuws! We brengen je graag op de hoogte van de stappen die je de komende tijd kunt verwachten.

Wat kun je de komende tijd verwachten?

Nu de omgevingsvergunning onherroepelijk is geworden, zijn we weer een stap dichterbij het versturen van de hoerabrief gekomen. Dit is de belangrijke brief die de kopers van een woning in Deelplan 6 en 7 ontvangen, zodra aan alle opschortende voorwaarden is voldaan. Op dat moment geven we de aannemer groen licht en kan er gestart worden met de bouw.  

 

image alt

Interesse in het allerlaatste stukje van De Keyser?

Na na deelplan 6 en 7 komt er geen nieuw aanbod meer in De Keyser. Heb jij interesse in een woning in dit prachtige nieuwe stukje Middenbeemster? Wacht dan niet langer en bekijk de aller, allerlaatste beschikbare woningen.

Droomhuis gevonden? Vraag dan direct een optie aan. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Optie aanvragen' te klikken. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt (als je dat nog niet eerder hebt gedaan). Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen.

Bekijk het beschikbare woningaanbod
  Vragen? Neem contact met ons op
  Bekijk het woningaanbod