Onherroepelijke omgevingsvergunning De Keyser deelplan 6 en 7, fase 2!

23 februari '23

Goed nieuws voor alle kopers en belangstellenden van een woning in De Keyser deelplan 6 en 7, fase 2. Eind januari heeft de gemeente Purmerend de omgevingsvergunning verleend voor fase 2. Inmiddels is de bezwaartermijn verlopen en hebben we bericht ontvangen dat de omgevingsvergunning onherroepelijk is. De omgevingsvergunning is één van de opschortende voorwaarden die opgenomen is in de aannemingsovereenkomst. Voordat de aannemer gaat starten met de bouw moet er aan alle opschortende voorwaarden, uit de aannemingsovereenkomst, zijn voldaan.

Opschortende voorwaarden en start bouw

Nu de omgevingsvergunning onherroepelijk is zijn we weer een stapje dichter bij de start van de bouw van de woningen in De Keyser deelplan 6 en 7, fase 2. Het is nu alleen nog wachten op een verkooppercentage van (minstens) 70%, waarna Woningborg de planacceptatie kan afgeven. Als aan alle voorwaarden voldaan is verwacht KBK Bouw in september van dit jaar te starten met de bouw van de woningen. 

nieuwbouw de Keyser

Interesse?

Heb jij interesse in een woning in De Keyser? Vraag dan direct een optie aan via de website. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Optie aanvragen' te klikken. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt als je dat nog niet eerder hebt gedaan. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen.

Bekijk de woningen
  Vragen? Neem contact met ons op
  Bekijk het woningaanbod