De definitieve prijzen zijn bekend

17 september '21

Wil jij wonen in de Keyser deelplan 9? Dan wil je natuurlijk ook weten wat de woningen gaan kosten. De definitieve prijzen zijn vastgesteld en we hebben ze samen met de bouwnummers en verkooptekeningen bij het woningaanbod geplaatst. Heb jij interesse in een woning in de Middenbeemster? Lees snel dan verder.

image alt

De verkoopprijzen

Je kunt nu bekijken wat jouw droomwoning kost. De prijzen per bouwnummer staan op de woningenpagina op deze website. Heb je een woning gevonden die ook nog eens binnen jouw budget past? Bekijk het snel via onderstaande button!

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Bekijk de woningen

Verkoopdocumenten

De verkoopdocumenten zijn nu beschikbaar bij de individuele bouwnummers op de woningenpagina en ze zijn terug te vinden in je Mijn Eigen Huis account. Je vindt hier de plattegronden, de optieplattegronden, de situatietekening en de technische omschrijving. De koperskeuzelijst volgt begin volgende week. Daarnaast laten wij een woonconfigurator maken. Hierdoor krijg je de mogelijkheid extra inzicht te krijgen in deelplan 9 en kun je eenvoudig zien wat voor meerwerk er allemaal mogelijk is. Ook deze staat volgende week online. 

Bekijk verkoopdocumenten

Binnenkort start de verkoop

De verkoop van de 29 woningen start naar verwachting eind deze maand. De toewijzing wordt net zoals voor voorgaande deelplannen weer door Gemeente Beemster verricht. De inschrijving voor de woningen loopt daarom via een extern formulier. Wanneer de verkoop start geef je je 5 voorkeuren door via dit formulier. Iedereen kan zich voor dit plan inschrijven. Vergeet niet je registratienummer te vermelden bij het inschrijven. De mensen die zich geregistreerd hebben bij de Gemeente Beemster als woningzoekende krijgen namelijk voorrang. Zodra de verkoop start delen wij dit formulier met je via de website.

Lees verder
image alt

Wat kan ik lenen?

Nu je de prijzen weet, kan het rekenen beginnen. Past de woning binnen jouw budget? Als je nog niet weet wat je kan lenen, is het goed om eerst inzicht te krijgen in jouw budget. In samenwerking met de Rabobank hebben wij de 'Wat kan ik lenen?'-tool. Via deze tool kan je gemakkelijk een globale berekening laten maken om in te zien wat je kan lenen. Daarnaast vind je op deze pagina meer informatie over de financiering van jouw droomwoning.

Financiering
Hoe werkt dat precies? Woning kopen
Wil jij wonen in Middenbeemster? Bekijk de woningen