Verkoop deelplan 5 start 30 september!

24 september '19

Het is zover: we gaan starten met de verkoop van deelplan 5 van De Keyser in Middenbeemster! Dit deelplan bestaat uit maar liefst 69 woningen in verschillende typen. Interesse? Vanaf 30 september kun je je inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur!

image alt

Inschrijven voor je favoriete woning(en)

Vanaf 30 september vind je alle verkoopdocumentatie op de website en kun je je inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur, via het inschrijfformulier op de website. Je kunt je inschrijven voor maximaal 10 bouwnummers. De inschrijving sluit op 7 oktober om 17.00 uur. 

Voorrang voor woningzoekenden
Iedereen kan zich voor dit plan inschrijven. De mensen die zich geregistreerd hebben bij de gemeente Beemster als woningzoekende krijgen echter wel voorrang.

Woningaanbod deelplan 5

Het woningaanbod in deze nieuwe fase van De Keyser is divers. Deelplan 5 bestaat uit 69 woningen in een uitgebreide mix van woningtypen: vrijstaand, 2 onder 1 kap-, hoek- en rijwoningen, semibungalows, beneden- en bovenwoningen. Bekijk alvast het aanbod en bepaal je voorkeur. De verkoopprijzen volgen later deze week!

Bekijk het woningaanbod
Hoe werkt het precies? Woning kopen in De Keyser
Deelplan 5: 69 diverse woningen Kies jouw favoriete woning