Verkoop deelplan 8 start 17 augustus

7 augustus '20

Zet 17 augustus in je agenda, want we gaan starten met de verkoop van De Keyser deelplan 8 in de Middenbeemster. Dit deelplan bestaat uit maar liefst 58 woningen in verschillende typen. Interesse? Vanaf 17 augustus schrijf je je in voor de woning(en) van jouw voorkeur. 

Schrijf je in voor je favoriete woning(en)

Vanaf 17 augustus vind je alle verkoopdocumentatie op de website en kun je je inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur, via het inschrijfformulier op de website. Je kunt je inschrijven voor maximaal 10 bouwnummers. De inschrijving sluit op 24 augustus om 17.00 uur. 

Voorrang voor woningzoekenden
Iedereen kan zich voor dit plan inschrijven. De mensen die zich geregistreerd hebben bij de gemeente Beemster als woningzoekende krijgen echter wel voorrang.

Woningaanbod deelplan 8

Deze nieuwe fase van De Keyser is heel divers. Deelplan 8 bestaat uit 58 woningen in een uitgebreide mix van woningtypen: vrijstaand, 2 onder 1 kap-, hoek- en rijwoningen en semibungalows. Bekijk alvast het aanbod en bepaal je voorkeur. De verkoopprijzen staan aanstaande maandag 10 augustus online. 

Bekijk het woningaanbod

Mijn Eigen Huis gesloten tijdens verkoopperiode

Doordat de toewijzing van de woningen deelplan 8 in De Keyser, door Gemeente Beemster wordt verricht is de Mijn Eigen Huis-omgeving afgesloten van 17 augustus tot 4 september 17:00. Na de toewijzing kun je weer inloggen in je persoonlijk account. In je persoonlijk account accepteer je de optie.  Meer informatie over een woning kopen in de Middenbeemster vind je via onderstaande link. 

Woning kopen
Hoe werkt het precies? Woning kopen in De Keyser
Deelplan 8: 58 woningen Kies jouw favoriete woning