Start verkoopdatum deelplan 9 bekend

21 september '21

Let op! Dinsdag 28 september start de verkoop van de woningen in De Keyser Deelplan 9. Op die dag geef je jouw voorkeuren door via het online formulier. Welke woning is jouw favoriet?

Schrijf je in voor je favoriete woning(en)

Vanaf 28 september vind je alle verkoopdocumentatie op de website en kun je je inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur, via het inschrijfformulier op de website. Je kunt je inschrijven voor maximaal 5 bouwnummers. De inschrijving sluit op 4 oktober om 17.00 uur. 

Voorrang voor woningzoekenden
Iedereen kan zich voor dit plan inschrijven. De mensen die zich geregistreerd hebben bij de gemeente Beemster als woningzoekende krijgen echter wel voorrang. 

Meer informatie
image alt

Woningaanbod deelplan 9

Deze nieuwe fase van De Keyser is door zijn architectuur anders dan de vorige fases. Ook uniek in dit plan zijn de tuinen. De nieuwbouwwoningen in deelplan 9 worden namelijk opgeleverd mét aangelegde tuin. Deze is opgenomen in de koopsom van de woning. Deelplan 9 bestaat uit 29 woningen in een uitgebreide mix van woningtypen: vrijstaande woningen, 2 onder 1 kap woningen en semibungalows. Bekijk alvast het aanbod en bepaal je voorkeur. 

Bekijk woningaanbod

Let op: Mijn Eigen Huis gesloten tijdens verkoopperiode

Doordat de toewijzing van de woningen deelplan 9 in De Keyser, door Gemeente Beemster wordt verricht is de Mijn Eigen Huis-omgeving afgesloten van 28 september tot 14 oktober 17:00. Na de toewijzing kun je weer inloggen in je persoonlijk account. In je persoonlijk account accepteer je de optie. Meer informatie over een woning kopen in de Middenbeemster vind je via onderstaande link. 

Woning kopen
Hoe werkt het precies? Woning kopen in De Keyser
Deelplan 9: 29 woningen Kies jouw favoriete woning