Straatnamen deelplan 5 bekend

22 oktober '19

Leuk nieuws voor de kopers van de woningen van deelplan 5 van De Keyser. De gemeente heeft de straatnamen en huisnummers bekendgemaakt! En ook al moet de bouw nog starten, het is fijn om nu al te weten wat jouw nieuwe adres wordt.

De Beemster 20 jaar Werelderfgoed

In 2019 bestaat De Beemster 20 jaar als Werelderfgoed. Dat was voor de Commissie een prachtige aanleiding om voor deelplan 5 namen te kiezen die betrekking hebben op Unesco en de werelderfgoedlijst. De Commissie (in dit geval bestaande uit burgers woonachtig in De Beemster) heeft de gekozen namen voorgelegd en Het College van B&W heeft de uiteindelijke goedkeuring gegeven. Op onderstaande kaart staan de straatnamen van De Keyser deelplan 5 aangegeven. Woon jij straks wellicht op het Woudagemaal of de Droogmakerij? De huisnummers vind je terug op deze PDF met alle straatnamen en huisnummers van de 69 woningen in dit deelplan. 

Ook wonen in De Keyser?

Ben jij op dit moment niet één van de toekomstige bewoners van deelplan 5? Alle 69 woningen staan onder optie, maar het kan zijn dat een optant van de koop afziet en er een bouwnummer vrij komt. Maak dus altijd je belangstelling kenbaar door bij de woning van je voorkeur op de knop 'Ik ben geïnteresseerd' te klikken. Of misschien staat jouw nieuwe thuis straks wel in het meer oostelijke deel. Daar zijn wij achter de schermen bezig met deelplan 6. Er is nog geen concrete informatie over dit nieuwe deelplan beschikbaar, maar als je je belangstelling voor deelplan 5 kenbaar hebt gemaakt, krijg je via onze digitale nieuwsbrief bericht zodra dit wel het geval is.

Bekijk de woningen van deelplan 5
Straatnamen De Keyser deelplan 5
Vragen? We helpen je graag verder
Bekijk het actuele aanbod Is er iets vrijgekomen?