Verkavelingskaart De Keyser deel plan 8

8 juli '20

Waar komt dat leuke huis precies te staan? Welke huizen staan ernaast? Hoe groot is mijn nieuwe huis? En hoeveel slaapkamers heb ik straks? Wat is de ligging van de tuin? Allemaal belangrijke vragen in de zoektocht naar jouw droomhuis. Je kunt het allemaal zien op de verkavelingskaart. Kijk je even mee?

image alt

Wat is de ligging van de tuin?

Het is altijd belangrijk om te weten wat de ligging van de tuin is bij het kopen van een nieuwe woning. Heb je behoefte aan een tuin met zon en schaduw plekken of wil je een tuin die de gehele dag zon heeft? Daarnaast speelt ook het formaat van de tuin een rol. Hoeveel ruimte heb je nodig? Kan je straks in het avondzonnetje barbecueën of genieten van een kop koffie in het ochtendzonnetje? 

Op onderstaande kavelkaart kun je alle woningen bestuderen. Linksboven in de kaart zie je een pijl die naar het noorden wijst. Zo kun je dus precies zien hoe jouw toekomstige tuin komt te liggen. Klik in de kaart op jouw favoriete bouwnummer en lees meer informatie bij het bouwnummer zelf.

Zo ben je goed voorbereid

Wil jij ook graag in de Keyser deelplan 8 wonen? Laat je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woning of geef je voorkeur aan door middel van het hartje. Je ontvangt dan als eerste de nieuwste informatie over die woning, zoals de prijzen, de plattegronden en je krijg bericht als de verkoop start.

 

Naar de woningen
Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Nieuwsgierig geworden? Bekijk woningtypes in deelplan 8