Waar wil jij wonen?

18 augustus '22

Waar komt dat leuke huis precies te staan? Welke huizen staan er naast? En wat is de ligging van de tuin? De interactieve verkavelingskaart onderaan de pagina laat je precies zien waar de rijwoningen en semibungalows uit fase 1 komen te staan. 

Hoe ligt het huis op de zon?

Heb je interesse in een rijwoning of semibungalow dan is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de ligging van de tuin is. Heb je behoefte aan een tuin met zon en schaduw plekken of wil je een tuin die de gehele dag zon heeft? Daarnaast speelt ook het formaat van de tuin een rol. Heb je een tuin op het Noorden, maar is het een diepe tuin? Ook dan heb je zon. 

Planning

De laatste twee deelplannen zijn op dit moment in voorbereiding. We nemen de deelplannen in 2 fases in verkoop. De eerste fase bestaat uit 35 rijwoningen en semibungalows. Naar verwachting start de verkoop van deze fase begin Q4 2022. De 40 woningen in fase twee volgen eind dit jaar en bestaan uit tweekappers, vrijstaande woningen en 10 rijwoningen volledig uitgevoerd in houtbouw. Zowel fase 1 als fase 2 worden gelijktijdig in uitvoering genomen. Op de situatietekening is duidelijk wanneer welke woningen in verkoop gaan.

Bekijk situatietekening
  Heb je een vraag?
  Bekijk het woningaanbod