Middenbeemster: gezellig en karakteristiek dorp

Middenbeemster is een gezellig dorp met een grote sociale samenhang. Iedereen kent elkaar, er wordt veel georganiseerd en het verenigingsleven heeft een belangrijke rol in het leven van de bewoners. De Keyser ligt midden in het open en groene polderlandschap van de gemeente Beemster, dat prachtige uitzichten en tal van recreatieve mogelijkheden biedt.

image alt

Thuis in De Beemster

De Keyser ligt midden in De Beemsterpolder, die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Aan het begin van de 17e eeuw werd met 50 molens begonnen met het droogmaken van dit stukje Holland. De strakke symmetrische verkaveling van toen is vandaag de dag nog in het landschap zichtbaar. Deze cultuurhistorische waarden van het landschap worden gerespecteerd bij de ontwikkeling van het nieuwbouwplan.

image alt

Een bezoek waard

Kruisdorp Middenbeemster met musea en historische kerk en vooral het typische Noord-Hollandse landschap maken een bezoek aan De Beemster meer dan de moeite waard. Er zijn boeken, folders en (fiets-)routes die langs prachtige monumenten en interessante bezienswaardigheden leiden. In recreatief opzicht krijg je hier echt alle ruimte. Het afwisselende landschap van de Beemster blijft altijd verrassen én vermaken. Zelfs als je al jaren in Middenbeemster woont. 

Wanneer kan ik hier wonen? Bekijk de planning
Welke woningen zijn er beschikbaar? Bekijk het woningaanbod