Planning nieuwbouw De Keyser

Nieuwbouwplan De Keyser is een dorpsuitbreiding van Middenbeemster. Er komen hier uiteindelijk zo'n 590 nieuwbouwwoningen, tegen de bestaande bebouwing van de Rijperweg en de Middenweg aan. Geen massale nieuwbouw, maar kleinschalig en met een mooie mix van verschillende woningtypes in allerlei prijsklassen. Van hoek- en rijwoningen tot aan semi-bungalows, 2-onder-1 kap woningen en vrijstaande woningen. Voor bijna iedere woonwens is in De Keyser ruimte.

Deelplan 6 en 7

De laatste twee deelplannen bestaat uit 75 woningen en is in 2 fases in verkoop gegaan. Fase 1 bestaat uit 14 semi bungalows en 21 rijwoningen. Een aantal woningen zijn nog beschikbaar. De verkoop van fase 2 bestaat uit 9 houtbouw rijwoningen, 21 vrijstaand en 10 twee-onder-één-kap woningen. De verkoop van beide fases is inmiddels gestart. Interesse? Vraag een optie aan op de site of neemt contact op met de makelaar Sopar 0299 420 097.’

Naar verwachting worden de woningen in het 1e kwartaal van 2025 opgeleverd.

Deelplan 9

De 29 woningen uit dit deelplan zijn momenteel in aanbouw en worden naar verwachting eind 2023 opgeleverd.

Huren in De Keyser

Ben je op zoek naar een huurwoning in dit prachtige nieuwe stukje Middenbeemster? Er komen ook huurwoningen in het nieuwbouwplan De Keyser. De verhuurder van deze woningen wordt de Wooncompagnie. Zodra er meer informatie over de huurwoningen bekend is, vind je het laatste nieuws op de website van de Wooncompagnie. 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wil jij hier wonen? Bekijk de omgeving