De Keyser wordt een gezellige woonbuurt, die staat voor 'dorps wonen': u ontmoet er buurtgenoten en geniet van rust, ruimte, groen en water.

De opzet van het plan is typisch 'des Beemsters', met polder- en waterwegen die de hoofdverdeling bepalen en kleine aftakkingen in de vorm van fietspaden, wandelroutes en groenzones. De nieuwbouwhuizen staan op ruime kavels, vaak met voortuin. De straten zijn autoluw en soms zelfs autovrij. Uw kinderen kunnen dus heerlijk en veilig op straat spelen.

Op 22 maart starten we met de digitale verkoop van deelplan 2a bestaande uit 19 woningen (16 rijwoningen, 2 tweekappers en 1 vrijstaande woning). Vanaf deze dag is alle informatie te downloaden op de website, of op te halen bij deverkopende makelaars.
Benieuwd naar de woningen in deelplan 2a? Bekijk de specificaties vast op situatiekaart. Binnenkort volgt er meer informatie over de koopsommen van de woningen.

Naast het nieuwe aanbod in deelplan 2a, hebben we ook nog enkele twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar in deelplan 2b/2c. Heeft u interesse in één van deze tweekappers, dan kunt u contact opnemen met de verkopende makelaar voor een afspraak.

Benieuwd naar de omgeving? Ontdek Middenbeemster
Wil jij hier wonen? Bekijk het woningaanbod