Alle impressies zijn klaar!

8 november '22

De verkoop van de laatste woningen in de Keyser deelplan 6 en 7 komt steeds dichterbij! Nog even geduld voordat we meer vertellen over prijzen en de start verkoopdatum. Eerst laten we jullie graag zien hoe de woningen eruit gaan zien!

image alt

Binnenkort in verkoop

Naar verwachting gaan de laatste woningen in Middenbeemster begin december in verkoop. Alle belangstellenden worden op de hoogte gebracht via de nieuwsbrief over de exacte datum. Tot die tijd zal er steeds meer informatie beschikbaar komen. Denk hierbij aan de bouwnummers, plattegronden en prijzen. Op de woningenpagina zie je nu de nieuwe beelden bij de woningtypes. 

Bekijk de woningen
image alt

Persoonlijk account aanmaken

Wanneer je straks een woning wilt kopen in Middenbeemster, kan dat alleen als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis. 

De toewijzing van de woningen deelplan 6 en 7 fase 2 in De Keyser wordt door Gemeente Beemster verricht. Daarom is de Mijn Eigen Huis-omgeving afgesloten tijdens de verkoopperiode. Na de toewijzing kun je weer inloggen in je persoonlijk account. In je persoonlijk account accepteer je de optie. Meer informatie over een woning kopen in de Middenbeemster vind je via onderstaande link. 

Woning kopen
Wanneer gebeurt er wat? Bekijk de planning
Welke woning is jouw favoriet? Bekijk de woningen