Digitale brochure De Keyser deelplan 6 en 7

25 maart '24

De digitale brochure van De Keyser deelplan 6 en 7 is nu te bekijken én te downloaden. Je vindt er alle informatie van de woningtypes en een compleet overzicht van de bouwnummers in deze fase. Allemaal gebundeld om jouw nieuwe huis en woonomgeving aan je vrienden en familie te laten zien!

image alt

Altijd en overal bij de hand

Jij hebt vast jouw ideale woning in De Keyser al op het oog en je kunt waarschijnlijk niet wachten om jouw enthousiasme te delen met je ouders, beste vrienden of je huidige buren. Om die reden hebben we een digitale brochure voor je gemaakt, zodat je alle informatie over je nieuwe woning en woonomgeving overal kunt bekijken. Je kunt de brochure terugvinden op de pagina woningen bij het bouwnummer van je voorkeur of je download 'm nu meteen. Veel leesplezier!

Brochure downloaden

Zo mooi woon je in De Keyser

image alt

Ook hier wonen?

Ben jij nog op zoek naar een koopwoning in deze nieuwste woonwijk van Middenbeemster waarvan de bouw recent (maart 2024) is gestart? Dan is er goed nieuws! In deelplan 6 en 7 zijn er nog woningen in verschillende groottes beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld nog kiezen voor een fijne hoekwoning of een ruime tussenwoning. Ook zijn er nog enkele vrijstaande villa's beschikbaar. Je kunt direct een optie nemen op één van de vrije bouwnummers. Welke woning kies je?

Bekijk het aanbod
Wat gebeurt er de komende tijd? Planning De Keyser
Wil jij ook wonen in de Keyser? Bekijk woningaanbod