Geslaagd verkoopevent in Middenbeemster

30 juni '23

Donderdagavond 22 juni vond er een verkoopevent plaats van ons project de Keyser in Middenbeemster. Belangstellenden hadden de gelegenheid om langs te komen en al hun vragen te stellen aan het verkoopteam. Ook konden ze genieten van het prachtige uitzicht vanaf de Keyserkerk. Niet getreurd er zijn foto's gemaakt! Bekijk ze in dit bericht.

Uitzicht vanaf de Keyserkerk

Het verkoopevent bood geïnteresseerden de mogelijkheid om inhoudelijke vragen te stellen aan de makelaar, aannemer en de Rabobank. En er was de mogelijkheid naar boven te klimmen in de Keyserkerk. Wat een uitzicht! 

 

 

image alt

Nog woningen beschikbaar

Na deelplan 6 en 7 komt er geen nieuw aanbod meer in De Keyser. Heb jij interesse in een woning in dit prachtige nieuwe stukje Middenbeemster? Wacht dan niet langer en bekijk de aller, allerlaatste beschikbare woningen.

Droomhuis gevonden? Vraag dan direct een optie aan. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Optie aanvragen' te klikken. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt (als je dat nog niet eerder hebt gedaan). Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen.Bekijk de woningen
  Planning
  Wonen in Middenbeemster