Verkoopprocedure en makelaar

13 september '22

Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen van de eerste woningen in De Keyser deelplan 6 en 7. Graag stellen we je in dit bericht voor aan de makelaar. Hier kan je tijdens de verkoop terecht met al je vragen. De toewijzing van de woningen in de Keyser deelplan 6 en 7 zal weer plaatsvinden op basis van een registratienummer. Je leest er alles over in dit bericht.

Registratienummer Gemeente Beemster

De toewijzing van de woningen in de Keyser deelplan 6 en 7 zal plaatsvinden op basis van een registratienummer. Het was tot 1 maart 2018 mogelijk om tegen betaling, een registratienummer aan te vragen bij de gemeente. Dit registratienummer geeft een voorrangspositie bij inschrijving op een nieuwbouwwoning ten opzichte van een geïnteresseerde zonder registratienummer. Beschik jij over een registratienummer?

Sopar

Maak kennis met de makelaar van de Keyser

Tegenwoordig kun je het hele aankoopproces van je nieuwbouwwoning digitaal doorlopen. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Dat is geen enkel probleem. Sopar Makelaars staat voor je klaar.

Sopar Makelaars

Sopar makelaars is dé full-servicemakelaar uit Purmerend. Als sinds 1975 nemen ze alle zorgen voor huizenkopers en -verkopers uit handen. Sopar heeft een stevig fundament in de stad én een groot netwerk in Groot Waterland. De makelaars weten precies wat er speelt in de regio en kennen de woningmarkt op hun duimpje. 

Contactgegevens

Sopar Makelaars 
Nieuwstraat 74-78
1441 CN Purmerend
www.sopar.nl
[email protected]
0299-420097

De verkoop van de nieuwbouwwoningen in Middenbeemster zal begeleid worden door Rob en Erika van Sopar Makelaars. Heb je nu al een vraag voor ze over bijvoorbeeld het verkopen van je huidige woning? Neem dan ook gerust vrijblijvend contact op. Zij of 1 van de andere makelaars van dit kantoor staan je graag te woord of komen vrijblijvend bij je langs.

Rob Glorie

Makelaar Sopar Purmerend

Erika Doezie

Makelaar Sopar Purmerend
Wat is er in de buurt? Voorzieningen Middenbeemster
Ook wonen in Middenbeemster? Bekijk het aanbod