Middenbeemster: Parel in Noord-Holland

6 juli '23

De Middenbeemster is voor jong en oud een fantastische plek om te wonen. Cees en de familie Hoekstra wonen er al en laten je vol enthousiasme hun favoriete plekjes van de woonomgeving zien. Waarom zij het de Parel in Noord-Holland noemen? De video met prachtige beelden spreekt eigenlijk al voor zich. Kijk en lees je mee?

Rust, groen en gemoedelijkheid

Cees woont met zijn vrouw al ruim 40 jaar in de Middenbeemster. Onder andere de rust, de gemoedelijkheid en het lekker actief bezig kunnen zijn in de mooie groene omgeving maakt dat zij zich hier zo thuis voelen.

Ook voor de familie Hoekstra zijn de rust en de gemoedelijkheid grote pluspunten. En hoe fijn is het met hun zoontje lekker op te laden in de natuur of op één van de vele speelveldjes! Bekijk de video en proef zelf die gemoedelijke sfeer.

Verbondenheid met de mensen om je heen

Middenbeemster is niet zo groot, toch hoef je het dorp niet uit voor de dagelijkse boodschappen. Zo is er een Albert Heijn of je stapt binnen bij één van de lokale ondernemers. Die leren je al snel kennen en staan altijd open voor een gezellig praatje. Dit is de gemoedelijke dorpse sfeer in de Middenbeemster die maakt dat je je verbonden voelt met de vriendelijke mensen om je heen. Dit zijn de favorieten van Cees en de familie Hoekstra:

image alt

Ook wonen in De Keyser?

De Keyser deelplan 6 en 7 bestaat uit 75 woningen en er zijn in beide deelplannen nog enkele prachtige woningen vrij. Dit zijn de laatste deelplannen die in verkoop komen, wat betekent dat het de laatste kans is om hier een nieuwbouwwoning te bemachtigen.

Ben je door de verhalen van Cees en de familie Hoekstra ook enthousiast geworden? Vraag dan nu vrijblijvend een optie aan.

Bekijk het actuele aanbod
  Vragen? Neem contact met ons op
  Bekijk de planning