Nog enkele woningen in deelplan 6 en 7 beschikbaar

28 juni '24

De verkoop van De Keyser deelplan 6 en 7 verloopt voorspoedig en de bouw is inmiddels gestart! In deze update vertellen we je graag meer over de verkoopstand, oplevering van de woningen en het nog beschikbare aanbod. Lees snel verder.

image alt

Update deelplan 6 en 7

De verkoop van De Keyser deelplan 6 en 7 loopt voorspoedig. In mei is de bouw van de 75 woningen van start gegaan (lees meer)! Als alles volgens planning verloopt, krijgen de eerste bewoners in Q2 2025 de sleutel van hun nieuwbouwwoning. De laatste woningen worden volgend jaar in Q4 opgeleverd.

Woon jij straks ook in deze kleinschalige, gevarieerde en dorpse wijk op een prachtige plek in Middenbeemster? Ga naar het woningaanbod en neem direct een optie op jouw favoriete woning.

Bekijk het woningaanbod

Vrijstaande woning uitgelicht

Stel je eens voor: wonen in een prachtige woning in een van de mooiste plekjes in de Middenbeemster, waar je iedere dag geniet van het water en het groen om je heen. Zie je het al voor je? In De Keyser worden die dromen werkelijkheid. Ervaar zelf het ultieme buitenleven omgeven door rust en vrijheid in de onderstaande animatievideo van de vrijstaande woning.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!
Wat is jouw favoriete woning? Bekijk alle woningen