Prijzen deelplan 8 bekend

10 augustus '20

De definitieve prijzen van de woningen in deelplan 8 van De Keyser zijn bekend en staan op de website. Wil jij graag wonen in De Keyser? Bekijk dan nu voor welke koopsom jouw favoriete woning beschikbaar is! Ook zijn alle documenten per bouwnummer nu te downloaden.

Bekijk de prijzen
image alt

Deelplan 8

Het woningaanbod in deelplan 8 van De Keyser bestaat uit in totaal 58 woningen, in maar liefst 5 verschillende woningtypen: rij- en hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen, semi-bungalow en vrijstaande woningen.

De definitieve prijzen per bouwnummer vind je nu bij het woningaanbod. Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water, stadsverwarming en riolering.

Relevante downloads
Ook vind je bij het woningaanbod nu alle relevante downloads per bouwnummer, zoals de verkooptekeningen, technische omschrijvingen per woningtype en de meer-/minderwerklijst. Kortom, alles wat jij wilt weten over de woning(en) die jij op het oog hebt in deelplan 8 van De Keyser.

Bekijk woningaanbod

Start verkoop

De verkoop start aanstaande maandag 17 augustus. Vanaf dan kun je je inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur, via het inschrijfformulier op de website. Let op: Mijn Eigen Huis account is gesloten tijdens de inschrijfperiode. 

Lees meer
Hoe werkt dat precies? Een woning kopen in De Keyser
Deelplan 8: 58 woningen Bekijk het woningaanbod