Start verkoopdatum deelplan 6 en 7 fase 2 bekend

25 november '22

Let op! Dinsdag 6 december start om 10.00 uur de verkoop van de allerlaatste woningen in De Keyser Deelplan 6 en 7. Op die dag geef je jouw voorkeuren door via het online formulier. Welke woning is jouw favoriet?

Schrijf je in voor je favoriete woning(en)

Vanaf 6 december vind je alle verkoopdocumentatie op de website en kun je je inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur, via het inschrijfformulier op de website. Je kunt je inschrijven voor maximaal 5 bouwnummers. De inschrijving sluit op 12 december om 17.00 uur en toewijzing van de woningen vindt vlak voor de Kerst plaats.

Voorrang voor woningzoekenden
Iedereen kan zich voor dit plan inschrijven. De mensen die zich geregistreerd hebben bij de gemeente Beemster als woningzoekende krijgen echter wel voorrang. 

Meer informatie
image alt

Woningaanbod deelplan 6 en 7 fase 2

In de tweede fase van deelplan 6 en 7 komen in totaal 40 woningen, waaronder 10 2-onder-1 kapwoningen, 21 vrijstaande woningen en 9 rijwoningen volledig uitgewerkt in houtbouw. 

We nemen de laatste twee deelplannen in 2 fases in verkoop. De verkoop van de eerste fase is al in volle gang. 

Bekijk woningaanbod

Let op: Mijn Eigen Huis gesloten tijdens verkoopperiode

Doordat de toewijzing van de woningen deelplan 6 en 7 fase 2 in De Keyser, door Gemeente Beemster wordt verricht is de Mijn Eigen Huis-omgeving afgesloten van 6 december tot en met 12 december 17:00. Na de toewijzing kun je weer inloggen in je persoonlijk account. In je persoonlijk account accepteer je de optie. Meer informatie over een woning kopen in de Middenbeemster vind je via onderstaande link. 

Woning kopen
Hoe werkt het precies? Woning kopen in De Keyser
Deelplan 6 en 7 Kies jouw favoriete woning