Start verkoopdatum deelplan 6 en 7 fase 1 bekend

22 september '22

Let op! Dinsdag 4 oktober start om 10.00 uur de verkoop van de woningen in De Keyser Deelplan 6 en 7 fase 1. Op die dag geef je jouw voorkeuren door via het online formulier. Welke woning is jouw favoriet?

Schrijf je in voor je favoriete woning(en)

Vanaf 4 oktober vind je alle verkoopdocumentatie op de website en kun je je inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur, via het inschrijfformulier op de website. Je kunt je inschrijven voor maximaal 5 bouwnummers. De inschrijving sluit op 10 oktober om 17.00 uur. 

Voorrang voor woningzoekenden
Iedereen kan zich voor dit plan inschrijven. De mensen die zich geregistreerd hebben bij de gemeente Beemster als woningzoekende krijgen echter wel voorrang. 

Meer informatie
image alt

Woningaanbod deelplan 6 en 7

In de eerste fase van deelplan 6 en 7 komen in totaal 35 woningen, waaronder 10 hoekwoningen, 11 tussenwoningen en 14 semibungalows. 

We nemen de laatste twee deelplannen in 2 fases in verkoop. De verkoop van de eerste fase start 4 oktober. De 40 woningen in fase twee volgen eind dit jaar en bestaan uit tweekappers, vrijstaande woningen en 10 rijwoningen volledig uitgevoerd in houtbouw.

Bekijk woningaanbod

Let op: Mijn Eigen Huis gesloten tijdens verkoopperiode

Doordat de toewijzing van de woningen deelplan 6 en 7 fase 1 in De Keyser, door Gemeente Beemster wordt verricht is de Mijn Eigen Huis-omgeving afgesloten van 4 oktober tot en met 10 oktober 17:00. Na de toewijzing kun je weer inloggen in je persoonlijk account. In je persoonlijk account accepteer je de optie. Meer informatie over een woning kopen in de Middenbeemster vind je via onderstaande link. 

Woning kopen
Hoe werkt het precies? Woning kopen in De Keyser
Deelplan 9: 29 woningen Kies jouw favoriete woning