Hoe wil jij jouw kant-en-klare tuin?

26 oktober '21

De woningen in deelplan 9 van De Keyser worden opgeleverd met een compleet aangelegde tuin. De tuin is dus tegelijk klaar met je huis. Dát is fijn thuiskomen! Ben je benieuwd welke tuin er standaard in de vrij-op-naam prijs van jouw woning zit en wat de mogelijkheden zijn om deze aan te passen naar jouw wensen? Bekijk nu de brochure en laat je inspireren door de Tuinklaar-ontwerpen.

image alt

Comforttuin standaard inbegrepen

Tuinklaar maakt jouw droomhuis direct compleet. Geen inloop van vuil en zand de 1e maanden, maar direct genieten van een compleet aangelegde tuin. In de v.o.n.-prijs van jouw woning in De Keyser deelplan 9 is een Comforttuin inbegrepen. Met onder andere een volwaardig terras aan de achterzijde, looppad aan de voor- en achterzijde, een strook gazon en groene erfafscheidingen. Deze Comforttuin kun je aanvullen met extra opties via Tuinklaar. Zo kun je kiezen voor andere bestrating dan de standaard betontegels voor het terras, looppad en/of de oprit. Bijvoorbeeld voor luxere tegels of halfverharding zoals grind. Ook voor de beplanting, tuinverlichting en erfafscheiding kun je persoonlijke keuzes maken. Alle opties kun je doorgeven via de online tuinconfigurator. Meer informatie, inspiratie en tips vind je in de Tuinklaar brochure.

Bekijk de brochure

Welk tuinontwerp past bij jou? Laat je inspireren!

Een goede voorbereiding is het halve werk. Een wijsheid die ook opgaat voor de inrichting van jouw droomtuin. Hoe wil je dat hij eruit gaat zien, welke materialen kies je, waar wil je de verlichting, hoeveel ruimte heb je nodig voor je tuinset en waar komt de barbecue? Allemaal praktische zaken om alvast goed over na te denken. Tuinklaar begeleidt je graag in deze keuzes. Als je je Comforttuin wilt aanvullen met extra opties, vergeet dan niet om vroegtijdig budget hiervoor te reserveren. In de brochure vind je enkele tuinontwerpen die je kunt gebruiken als indicatie om de kosten in te schatten. Je kunt jouw tuinontwerp ook intekenen in de online tuinconfigurator, waarvoor je tijdens het optietraject een inlog krijgt. Hier zie je direct wat voor invloed dit heeft op de prijs. Inspiratie opdoen? Bezoek een van de showtuinen van Spaansen. Bekijk de brochure voor alle mogelijkheden en informatie. Hieronder vast een aantal inspiratie ontwerpen voor De Keyser.

tuinklaar De Keyser
De Keyser en Tuinklaar Bekijk de brochure
Hoe wil jij wonen? De woningen van deelplan 9