Woonconfigurator online

18 oktober '21

Om je extra inzicht te geven in de Keyser deelplan 9, hebben we voor deze fase een woonconfigurator voor je ontwikkeld. Dit geeft je de mogelijkheid om door de wijk te lopen en de woningen te bekijken. Ook van binnen! Je kunt jouw favoriete woning naar wens configureren en direct zien hoe de woning eruit komt te zien en wat de meerwerkkosten zijn. Handig! Lees snel verder.

image alt

3D woonconfigurator

Met de vernieuwde 3D woonconfigurator kun je de nieuwbouwwijk bekijken alsof deze er al staat. Vlieg door het plan, bekijk de informatie van de woningen en klik rechtsonder op de zonnestudie. Op die manier bekijk je, op elk willekeurig moment van het jaar, hoe de zon gedurende de dag op de woningen en tuinen schijnt. Wil je meer zien van een individuele woning? Klik een woning aan en geef in het venster aan de linker kant aan dat je de woning in 3D wilt bekijken. Hier kan je de verschillende woonlagen aan- en uitzetten, de grootste meerwerkopties bekijken en deze ook direct visueel in beeld zien en dat met direct de meerwerkprijs erbij. Handig toch? Zelf ook aan de slag? Klik op onderstaande button.

Naar de woonconfigurator
image alt

Meer- en minderwerk

Heb jij een optie op een woning in de Middenbeesmter? Dan ben je vast benieuwd hoe je de woningen helemaal naar jouw wens kunt aanpassen. Op de technische omschrijving zie je hoe de woning standaard wordt opgeleverd en met de meer- en minderwerklijst zie je hoe jij de woning naar smaak kunt aanpassen. De verkoopdocumenten zijn beschikbaar bij de individuele bouwnummers op de woningenpagina en ze zijn terug te vinden in je Mijn Eigen Huis.

Kies je voor een uitbouw, dakkapel of extra zonnepanelen? De keuze is aan jou.

Bekijk de woningen
  Bekijk de planning
  Bekijk de woningen